TipTop Leerbedrijf

TipTop Laptop is een erkend leerbedrijf voor de MBO1 opleiding Assistent verkoop/retail en de MBO2 opleiding Medewerker ICT support.

Als bedrijf zijn wij ons bewust van onze rol in de maatschappij en willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan de ontplooiing van jonge mensen en de samenleving als geheel.

Door het opleiden van toekomstige professionals in de retail- en ICT-sector, speelt TipTop Laptop een actieve rol in het ontwikkelen van talent en levert een bijdrage aan de vorming van de toekomstige beroepsbevolking. We geven studenten de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving, waardoor ze hun kennis en vaardigheden vergroten en hun carrière voorbereiden. Als erkend leerbedrijf is TipTop Laptop ook in staat om de studenten te begeleiden en te coachen bij hun leerproces, wat bijdraagt aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

En natuurlijk snijdt het mes aan twee kanten. Studenten brengen vaak frisse ideeën en innovatieve oplossingen met zich mee die kunnen helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Heb je interesse in een stageplek bij TipTop Laptop?

Mail je c.v. en motivatie naar info@tiptoplaptop.nl ter attentie van K. Brijobhokun.