Heb je een partij laptops nodig voor je stichting of verenging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij kunnen voor bijna elk budget een passende partij laptops leveren.

Waarom TipTop Laptop?

Bij TipTop Laptop ben je aan het goede adres voor je hardware en de best mogelijke service. Wij denken graag met je mee om de juiste IT-oplossing te vinden voor jouw organisatie. Ons advies is  gratis en vrijblijvend en we zullen altijd de tijd nemen om een voorstel op maat te maken dat binnen het budget valt.

Wij bieden betaalbare contracten aan om jullie organisatie te ontzorgen. Met deze servicecontracten heb je een vast aanspreekpunt die 5 dagen per week bereikbaar is voor vragen en ondersteuning op locatie als dat nodig is.

Wij zorgen voor een duurzame oplossing door refurbished laptops aan te bieden. In de meeste gevallen zijn dit zakelijke laptops van topkwaliteit, die we hebben overgenomen van bedrijven. Al onze laptops zijn helemaal nagekeken en hebben minimaal 1 jaar garantie.

Ook voor een partij nieuwe laptops voor je organisatie kan je bij ons terecht, wij doen graag een passend aanbod tegen scherpe prijzen.

Interesse of vragen?

Neem dan contact met ons op:

Mail: Info@tiptoplaptop.nl

Tel: 06 38 83 98 66
WhatsApp: 06 38 83 98 66