Refurbished; dus per definitie duurzaam! Bij TipTop laptop vinden we dat alle producten (indien mogelijk) een tweede leven moeten krijgen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar zeker ook voor het milieu. Wij dragen in ieder geval graag ons steentje bij om de afvalberg te verminderen.

Bij een circulaire economie worden bestaande materialen en producten zo lang mogelijk gerecycleerd om meer waarde te creëren. En waarom zou je goede producten weggooien als je er nog jaren plezier van kunt hebben? De vraag naar refurbished laptops wordt mede hierom steeds groter. Dit heeft ook te maken met het feit dat steeds meer mensen thuis werken op hun laptop en studenten en scholieren steeds vaker een laptop nodig hebben voor hun opleiding. Veel van onze klanten kiezen voor een refurbished laptop omdat dit enorm in de kosten kan schelen, maar ook een belangrijk deel kiest bewust voor een refurbished laptop omdat dit beter is voor het milieu. Bovendien kan je met een refurbished laptop evenveel als met een nieuwe laptop!

Ook een groeiend aantal bedrijven kiest voor een duurzame inkoopstrategie bij het vernieuwen en vervangen van hun hardware door te kiezen voor refurbished producten. TipTop Laptop is daarom ook actief in de zakelijke markt.