Op zoek naar een refurbished desktop?

Ben je opzoek naar een kwalitatieve refurbished desktop met garantie en waar je zeker een aantal jaar mee vooruit kan? Dan ben je bij TipTop Laptop aan het juiste adres! Met een refurbished desktop ben je verzekerd van kwaliteit en is deze desktop uiterst geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Een desktop hoeft niet veel te kosten

Je kunt bij ons terecht voor een refurbished desktop in verschillende prijsklassen, het is maar net waar je de desktop voor wilt gebruiken.

Eén van de nadelen van het kopen van een tweedehands desktop is dat je vaak geen garantie hebt op de desktop en je vaak ook onzeker bent over de staat van de desktop. Bij TipTop Laptop nemen wij al die twijfels en onzekerheid weg door onze refurbished desktop. Al onze refurbished desktop worden voor verkoop gecontroleerd door onze specialisten. Daarnaast worden de refurbished desktop grondig schoongemaakt, gecontroleerd op storingen en eventueel naar wens voorzien van een upgrade als het gaat om opslagruimte en werkgeheugen.

Wat is een refurbished desktop?

In het assortiment van TipTop Laptop vind je een breed aanbod aan gebruikte desktop. Deze gebruikte desktop zijn echter niet hetzelfde als de tweedehands desktop die je bijvoorbeeld op Marktplaats tegenkomt. Onze gebruikte desktop zijn namelijk refurbished. Refurbished betekent dat deze desktops qua technische staat vergelijkbaar zijn met een nieuwe desktop.

Een refurbished desktop is dus een gebruikte desktop die al een vorige eigenaar heeft gehad en veelal afkomstig is uit het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven is de doorloop van desktops groot en worden ze vaak slechts voor een paar jaar gebruikt. Dan zijn ze voor het bedrijf afgeschreven. Echter zijn deze desktops nog in een uitstekende staat en worden dan ook door ons opgekocht.

Door een gebruikte, maar technisch kwalitatieve, desktop een tweede leven te geven ben je niet alleen goed bezig voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

De voordelen van een refurbished desktop:

  • De refurbished desktop is zo goed als nieuw en geschikt voor studie/school en werk
  • De refurbished desktop is uitvoerig gecontroleerd door onze specialisten
  • Een refurbished desktop is goedkoper dan een nieuwe desktop
  • Een refurbished desktop is een duurzame keuze
  • Een refurbished desktop heeft standaard 3 maanden garantie

Ons aanbod refurbished desktops

Ben je op zoek naar een refurbished desktop, dan ben je bij TipTop Laptop aan het juiste adres. Wat is een goede tweedehands desktop? Welke tweedehands desktop past het best bij mij? Ben je op zoek naar bepaalde specificaties zoals schijftype, soort processor, opslagruimte of werkgeheugen? Zoeken en bestellen gaat eenvoudig via onze webshop door middel van onze handige zoekfilter waarmee je met een paar muisklikken een selectie kunt maken.

Iedere refurbished desktop gaat pas in de verkoop wanneer hij volledig door onze specialisten is goedgekeurd. Daarnaast bieden wij gratis verzending en standaard drie maanden garantie. Zo ben je als klant verzekerd van kwaliteit.

Als je vragen hebt of als er iets onduidelijk is dan kun je gerust contact met ons opnemen! Twijfel je nog over een bepaald merk of model desktop, dan staan onze specialisten graag voor je klaar. We helpen je graag!

Refurbished desktops met garantie en service!