Hoewel wij elk product voor verkoop vakkundig nakijken en/of testen worden alle producten met garantie verkocht.

Wij hanteren een carry-in garantie periode van minimaal 3 maanden oplopend tot 2 jaar, mocht er wat mankeren aan je product kan je binnen deze periode beroep maken op je garantie. Met carry-in bedoelen we dat de kosten van verzending of het brengen van het product voor jouw rekening zijn.

Sommige (nieuwe) producten hebben een langere garantie periode omdat ze bijvoorbeeld fabrieksgarantie hebben; deze informatie staat dan aangegeven bij het desbetreffende product.

Mocht er na deze periode iets mankeren aan het product wat je bij ons gekocht hebt, neem dan gerust contact met ons op om te vragen wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij helpen onze klanten ook na de garantie periode zo goed mogelijk voor zo min mogelijk geld.

De duur van de garantieperiode staat altijd aangegeven bij het product op de website. (Let op: op accu’s geld een andere garantie periode)

Waar heb je garantie op?

Als je een product bij TipTop Laptop koopt, mag je er vanuit gaan dat je een degelijk product koopt zonder mankementen. Werkt bijvoorbeeld een toets van de laptop niet meer of de webcam begeeft het, dan kan je een beroep doen op je garantie.

Je hebt geen garantie op problemen die veroorzaakt zijn door jezelf of iemand anders zoals: val- en waterschade, downloaden van een virus of andere mankementen die veroorzaakt zijn door de gebruiker zelf.

Je heb geen garantie op mankementen die van te voren gemeld zijn in de beschrijving van het product, bijvoorbeeld: er staat een product op onze site en in de beschrijving staat dat de webcam het niet doet.  Je hebt dan geen garantie op de webcam.

De garantie van je product vervalt zodra de garantiezegel verbroken is of als het product uit elkaar is gehaald.

Op accu’s geven wij een deel van de garantie periode garantie. Accu’s zijn namelijk slijtage objecten en kunnen in de loop van de tijd minder worden. Wij testen alle accu’s uiteraard op werking maar kunnen op basis van deze test niet voorspellen hoe lang een accu precies meegaat. d.m.v. aan batterij rapportage kunnen wij zien hoeveel capaciteit de batterij heeft ten opzichte van de originele ”design capaciteit” bij een percentage onder de 70% zullen wij de accu vervangen voor een nieuwe.

Bij 3 maanden garantie heb je dus 1 maand garantie op de accu.

Bij 6 maanden garantie heb je 2 maanden garantie op de accu.

Bij 1 jaar garantie heb je 4 maanden garantie op de accu.

Bij 2 jaar garantie heb je 8 maanden garantie op de accu.

Alle klanten van TipTop Laptop kunnen tegen kostprijs de accu van de laptop laten vervangen.

Als een defect product niet kan worden gerepareerd of vervangen binnen de garantieperiode, behouden wij ons het recht voor om een vergelijkbaar product aan te bieden of een waardebon uit te geven voor het bedrag dat is betaald voor het oorspronkelijke product.