Refurbished Dell, Refurbished Laptop reviews

Refurbished Dell XPS 13 kopen?

Dell XPS

Dell XPS 13: Refurbished Ultradunne Laptop met High-End Specificaties

De Dell XPS 13 is een van de meest populaire ultradunne laptops op de markt, bekend om zijn strakke ontwerp, krachtige prestaties en indrukwekkende batterijduur. Bij TipTopLaptop bieden we de refurbished Dell XPS versie van deze laptop aan, die zowel duurzaam als budgetvriendelijk is.

Strak en Duurzaam Ontwerp: handig voor refurbished laptops

De Dell XPS 13 is vervaardigd uit premium materialen zoals aluminium en carbonfiber, wat zorgt voor zowel stevigheid als een luxueuze uitstraling. Het ultradunne en lichte ontwerp maakt het een ideale metgezel voor professionals die vaak onderweg zijn. Dit is ontzettend handig, want refurbished modellen zijn wat vaker gebruikt. Doordat de bouwkwaliteit erg goed is, gaat de laptop lang mee!

Met een gewicht van slechts 1,2 kg en een dikte van 1,1 cm, past deze laptop moeiteloos in elke tas, terwijl hij er ook nog eens stijlvol uitziet op elk bureau.

Beeldscherm van echte Dell Topkwaliteit

De Dell XPS 13 is uitgerust met een 13,3-inch InfinityEdge display, wat betekent dat het scherm bijna randloos is. Dit Full HD-scherm biedt een haarscherpe resolutie en levendige kleuren, ideaal voor grafisch werk, het bekijken van media, of het werken aan gedetailleerde projecten.

Belangrijkste Schermspecificaties van de XPS:

  • Resolutie: 1920×1080 pixels (Full HD)
  • Technologie: IPS-paneel voor brede kijkhoeken
  • Randloos ontwerp voor maximale schermruimte

Krachtige Prestaties met Intel Core Processors

Onder de motorkap bevindt zich een Intel Core i7-processor van de 11e generatie, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties, of je nu aan zware taken werkt of meerdere programma’s tegelijk draait. De 16 GB RAM garandeert soepel multitasken, terwijl de 512 GB SSD zorgt voor snelle laadtijden van bestanden en programma’s.

Technische Specificaties:

  • Processor: Intel Core i7-1165G7
  • RAM-geheugen: 16 GB LPDDR4X
  • Opslag: 512 GB SSD
  • Grafische kaart: Intel Iris Xe Graphics

Met deze specificaties is de Dell XPS 13 perfect voor zowel zakelijke gebruikers als creatievelingen die krachtige prestaties nodig hebben.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk

Naast zijn indrukwekkende prestaties en ontwerp, is de Dell XPS 13 ook energiezuinig. Dit refurbished model komt met een ENERGY STAR-certificering, wat betekent dat het voldoet aan strenge energie-efficiëntienormen. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

Veiligheid en Gebruikerservaring

De Dell XPS 13 is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning via Windows Hello, zodat je bestanden altijd veilig zijn. De backlit keyboard maakt werken in donkere omgevingen makkelijk en comfortabel.

De laptop heeft ook een lange batterijduur van ongeveer 10 uur, wat betekent dat je de hele dag kunt werken zonder je zorgen te maken over opladen.

Dus, koop de Dell XPS 13 – refurbished bij ons

De Dell XPS 13 biedt alles wat je nodig hebt in een ultradunne laptop: kracht, draagbaarheid, een verbluffend scherm en een premium ontwerp. Bij TipTopLaptop kun je dit model als refurbished laptop aanschaffen, wat betekent dat je profiteert van dezelfde kwaliteit, maar dan tegen een lagere prijs en met een kleinere ecologische voetafdruk.


Wil je meer weten over onze refurbished laptops? Bekijk dan ons volledige assortiment in de webshop.


Ontdek andere windows refurbished laptops

Ontdek meer refurbished high-performance laptops bij TipTopLaptop.